“Ми багато для кого дивна та несумісна пара”: Маша Єфросиніна звернулася до чоловіка-військового

“Ми багато для кого дивна та несумісна пара”: Маша Єфросиніна звернулася до чоловіка-військового

Ведуча привітала коханого з сімейним святом.

Українська ведуча Маша Єфросиніна, якій нещодавно приписували кризу у стосунках та навіть ймовірне розлучення, зворушливо звернулася до свого чоловіка-військовослужбовця Тимура Хромаєва.

Сьогодні, 30 серпня, відоме подружжя святкує річницю шлюбу. Пара разом вже 21 рік. З нагоди свята Маша вирішила згадати історію їхнього кохання та поділилися романтичними моментами.

“Ми познайомилися на вулиці, і вже наступного дня ти… Ні, не зателефонував мені – ти загубив телефон з моїм номером… Ми поїхали вперше на відпочинок вдвох в Іспанію, і повернулися звідти не стрункіші та засмаглі від нескінченної пристрасті, а по плюс пʼять від нескінченної сангрії, бо під неї у нас складалися перші душевні розмови”, – написала Єфросиніна в своєму Instagram.

Також ведуча згадала, що у них є чимало різних вподобань, зокрема, написала про такі:

“У наших подорожах ти любиш аутентичні заклади з домашню локальною кухнею, а я – красиві ресторани. Я можу схопити зранку на ходу бутерброд із сиром, а ти перетворюєш наші сніданки на магію з білковими омлетами та моїми улюбленими підсмаженими хлібними скоринками. Я обожнюю наряджатися та годинами збиратися, а ти береш сорочку, що лежить зверху”.

Також Єфросиніна подякувала коханому за підтримку у складні моменти життя.

“Ти був поруч під час обох моїх пологів, підтримував мене… І дуже мило засинав під мій стогін від переймів. 22 роки ти даруєш мені одні й ті самі троянди кольору червоного вина. Ми багато для кого дивна та несумісна пара, але нам це подобається… Тільки ми вдвох знаємо, за що пробачаємо одне одному все. Тільки ми двоє знаємо, що тримає наш шлюб вже 21 рік. Я пишаюся тобою сьогодні, як ніколи. З річницею, коханий Тімуре”, – наголосила Маша.

До слова, у пари є двоє спільних дітей: донька Нана та син Олександр.

Нагадаємо, нещодавно Сергій Притула зворушливо звернувся до дружини та привітав її з річницею.

Related posts