У Харкові вже 31 постраждалий через авіаудар РФ. У багатоповерхівку прилетіла бомба на 500 кг

У Харкові вже 31 постраждалий через авіаудар РФ. У багатоповерхівку прилетіла бомба на 500 кг

Російські окупанти під час масованої атаки на Харків і передмістя 24 вересня приблизно о 15.15 здійснили пуски восьми керованих авіабомб із трьох літаків Су-34 із Бєлгородської області країни-агресора РФ. Про це повідомляють у Telegram обласної прокуратури.

“Дві бомби влучили по території Циркунівської територіальної громади. Ще шість влучань зафіксовано по Харкову – Шевченківському, Київському, Салтівському й Немишлянському районах”, – ідеться в повідомленні.

Попередньо, окупанти для удару по житловій багатоповерхівці в Київському районі Харкова застосували 500-кілограмову авіабомбу з фугасною боєголовкою ФАБ-500 з універсальним модулем планерування й корекції, наголосили у прокуратурі регіону в Telegram.

“Один з ударів прийшовся по цивільному підприємству харчової промисловості. За попередньою інформацією, там троє загиблих. Ще двоє – в інших місцях прильотів, – написав у Telegram мер Харкова Ігор Терехов. – Попередньо, під завалами будинку в Київському районі знаходяться двоє людей”.

Пізніше Терехов уточнив, що підтверджено інформацію про одного загиблого на підприємстві, отже, загиблих по місту – троє.

В ОВА повідомили, що кількість постраждалих через повітряну атаку зросла до 31.

Більшість потерпілих – у середньому стані, четверо людей – у важкому, троє – перебувають в операційних, розповіли в Харківській ОВА.

Related posts