У Росії заявили про дронову атаку на аеропорт і автозавод Калуги

У Росії заявили про дронову атаку на аеропорт і автозавод Калуги

У ніч на 30 серпня країну-агресора Росію атакували безпілотники, над кількома областями працювала ППО. Про це заявила пресслужба міністерства оборони РФ у Telegram.

18 дронів нібито збито, 11 – над територією Брянської області, чотири – над Калузькою, один – на Бєлгородською областю та два – над тимчасово окупованим росіянами Кримом, йдеться у повідомленні.

Як зазначив у Telegram губернатор Калузької області Владислав Шапша, чотири безпілотники уразили на околиці міста Калуга.

Російський пропагандистський Telegram-канал Mash написав, що два дрони збили на підльоті до міжнародного аеропорту, який розташований на околиці Калуги, є руйнування. За попередньою інформацією Telegram-каналу, дрони ймовірно прямували в бік колишнього автомобільного заводу Volkswagen, який розташований в п’яти км від летовища. Підприємство нещодавно відкрилося після зміни німецького власника.

“Калужские новости” 12 серпня написали, що заводом володіє AGR Automotive Group. Група спеціалізується на збиранні й продажу автомобілів, запасних частин і сервісного обслуговування транспортних засобів.

Related posts