Відомий український режисер про роботу в РФ: “Ти вважався успішним, роблячи кар’єру в Москві”

Відомий український режисер про роботу в РФ: “Ти вважався успішним, роблячи кар’єру в Москві”

Герман Ненов шкодує про роботу в країні-агресорі.

Відомий український режисер Герман Ненов розповів про свою роботу на російський ринок. Він каже, що ще до повномасштабного вторгнення можна було стати успішним в Україні, роблячи кар’єру в Москві.

Нині він шкодує про те, що колись мав щось спільне з російським шоу-бізнесом, однак виправити цю помилку він не може.

Він додав, що раніше режисер, який працював із російськими зірками, вважався більш престижним і міг більше заробляти.

Відомий український режисер про роботу в РФ: 'Ти вважався успішним, роблячи кар'єру в Москві'

“Ти вважався успішним у Києві, роблячи кар’єру в Москві. Тоді так працювала логіка артистів та їхніх продюсерів. Мені пропонували робити день народження Ігорю Крутому, обіцяли мені потім відкриті двері в російський шоу-бізнес. Але мене це не цікавило”, – підкреслив режисер.

Він додав, що був у Росії всього кілька разів. За його словами, він не хотів залишатися там працювати. Ненов лише міг створити шоу для росіян в Україні та з українською командою, а потім приїхати в Росію на якусь програму.

Ба більше, багатьом російським артистам він відмовляв у співпраці, якщо знав, що вони підтримують Росію і злочинний режим диктатора Володимира Путіна.

“Так, це була помилка. Але в ті роки, коли я співпрацював з артистами “Нової Хвилі”, я був досить молодим режисером, який тільки почав свій шлях у шоу-бізнесі. І цю помилку виправити не можу. Вважаю, що порівняно з іншими моїми колегами, кількість моїх російських робіт – це мізер. З Росією працювали абсолютно всі”, – сказав Ненов в інтерв’ю ТаблоID.

Хто такий Герман Ненов

Герман Ненов – український режисер шоу, кліпмейкер, креативний продюсер. Займається постановкою сольних шоу, концертних номерів, телевізійних проєктів, зйомкою відеокліпів, креативним продюсуванням.

Відомий за роботою з Олею Поляковою, NK, Іриною Білик, Наталею Могилевською, Златою Огнєвіч, Олегом Винником, гуртами “Время и Стекло”, “НеАнгели”, KAZKA та багатьма іншими.

Також він був режисером-постановником і креативним директором від України на міжнародному пісенному конкурсі Eurovision 2023.

Related posts