Парамедикиня Михайлова про рейди ТЦК: Збери залишки своїх яєць і прийми цей шлях. Воювати будуть всі

Парамедикиня Михайлова про рейди ТЦК: Збери залишки своїх яєць і прийми цей шлях. Воювати будуть всі

Українська парамедикиня Аліна Михайлова розкритикувала в Instagram скарги незадоволених рейдами, влаштованих представниками територіальних центрів комплектування (ТЦК) у містах України увечері 11 жовтня.

“Сциклі, що ви? Як дєла? Особливо сьогодні порадували всі наші ура-патріоти пьозди, які вскрились і яким дуже не подобається, що на 11-й рік війни мамкіних пісєчєк забирають з концертів співаків ТЦК. Забирає тупо в той самий час. Паралельно йде війна за нашу свободу, націю, нашу країну”, – написала вона (орфографія збережена).

За словами парамедикині, “це все ті самі люди”, які у 2022 року, коли почалося повномасштабне вторгнення країни-агресора Росії, “візжалі – “Сонечки, зайчики, спасіть нас від росіян в Києві”.

“У 2024-му [вони тепер] оруть: “Ганьба поліції, армії”. Дякую, дуже обнадійливо і мотиваційно. І ви кажете, армія воює за оцих підарів у Києві?” – заявила Михайлова.

На її думку, українцям треба “всім іти на війну – допомагати війську, тренуватися, покращувати навики”.

“І якщо ти чекаєш, що за тобою прийдуть – то як прийдуть, збери залишки своїх яєць в долоньку і без позору прийми цей шлях. Воювати будуть всі – в Києві, Львові і Донецьку”, – написала Михайлова.

Парамедикиня Михайлова про рейди ТЦК: Збери залишки своїх яєць і прийми цей шлях. Воювати будуть всі фото 1

Related posts