В Україні очікують на якнайшвидший фідбек від партнерів на план перемоги у вигляді конкретних кроків – Єрмак

В Україні очікують на якнайшвидший фідбек від партнерів на план перемоги у вигляді конкретних кроків – Єрмак

В Україні очікують на конкретні відповіді від партнерів найближчим часом на план перемоги, який під час зустрічей із лідерами країн Заходу презентував глава Української держави Володимир Зеленський. Про це 12 жовтня в ефірі національного телемарафону повідомив глава ОП Андрій Єрмак.

Відеозапис опубліковано на YouTube-каналі “Факти ICTV”.

“Головне, що велика увага. Наші партнери розуміють логіку цього плану. Було б, мені здається, не зовсім реально, якби миттєво ми отримали якусь відповідь, тому що для нас відповідь потрібна дуже конкретна, а будь-яка конкретика – вона потребує часу, – сказав Єрмак. – Ми всі розуміємо, і наші партнери розуміють, що під час війни цей час у нас рахується навіть не днями, а годинами. Тому, безумовно, ми очікуємо а фідбек як можна скоріше, фідбек у вигляді конкретних кроків”.

За словами глави ОП, у всіх столицях були “глибокі і предметні розмови”, і партнери України “дуже глибоко в ситуації” і розуміють, для чого цей план перемоги.

“План перемоги – це про створення умов для того, щоб дійсно ми рухалися вперед і що до закінчення закінчення війни на умовах, які були б прийнятні в першу чергу для України […] Я сподіваюся, що вже наступні кроки з боку наших партнерів будуть якнайкраще демонструвати їхню підтримку щодо цього плану”, – зазначив Єрмак.

Related posts