“Це маніпуляція”: відомий співак розповів про брехливі “золоті гори”, які обіцяв Кіркоров

“Це маніпуляція”: відомий співак розповів про брехливі “золоті гори”, які обіцяв Кіркоров

Вадим Олійник відповів, хто відмовив його виступати в Росії.

Екс-учасник гурту “ДіО.Фільми”, український співак Вадим Олійник видав правду про Філіпа Кіркорова, який багато років тому обіцяв йому “золоті гори” в російському шоубізнесі. Артист відповів, хто відмовив його працювати в країні-агресорці.

Як відомо, Олійник виступав у дуеті з Володимиром Дантесом. Вони були популярними в Україні виконавцями і створили гурт “ДіО.Фільми”. Однак у 2015 році колектив розпався. Тоді перед Вадимом постав вибір: будувати кар’єру в Україні чи поїхати в РФ.

Співак залишився на батьківщині. Він зізнався, що 9 років тому на його рішення повпливав артист Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки. Тоді він порадив молодому виконавцю залишитися і переконав, що Олійник зможе стати успішним тут.

Андрій Данилко / фото прес-служба

“Це був 2015 рік, коли я збирався їхати на “Нову хвилю”. Я не поїхав до Сочі. Я тоді дуже круто поспілкувався з Андрієм Данилком. Він мені сказав, що якщо ти хочеш робити кар’єру в Україні, то робити її в Україні, якщо в тебе вийде в плані пісень, то в тебе вийде скрізь, а якщо ти поїдеш до Сочі, воно тобі нічого не дасть, ти спаплюжиш своє ім’я. Він запитав, чи планую я повертатися. Я сказав, що, звісно, хочу в Україні жити. Тоді сенсу їхати немає. Я вирішив, що буду робити свою кар’єру саме в Україні”, – поділився Вадим.

Артист пригадав чутки, що до розпаду гурту нібито причетний путініст Філіп Кіркоров. Він спростував цю інформацію, але додав, що росіянин і справді обіцяв йому та Дантесу “золоті гори”. Кіркоров хотів продюсувати дует. Однак нічого з обіцяного фанат Путіна не виконав і просто, як каже Вадим, морочив молодим співакам голови.

Філіп Кіркоров / Скріншот Instagram

“Кіркоров хотів колись продюсувати гурт “ДіО.Фільми”. Це все були лише розмови. Ніхто нічого не робив. Він взагалі не дотримувався жодних обіцянок, а потім ми зрозуміли, що це все був просто блеф. Він свого слова не дотримав, бо йому не було цікаво робити з нас зірок. Він просто хотів з нами погратися і на цьому все. Це була маніпуляція нами, але ми не повелися”, – додав Олійник.
Нагадаємо, раніше Вадим Олійник розповів про алкогольну залежність.

Related posts