Ракетний удар по Київській ГЕС: Forbes дізнався про наслідки влучання

Ракетний удар по Київській ГЕС: Forbes дізнався про наслідки влучання

Джерела видання підтвердили, що ворог застосував ракети різних типів і дрони для атаки на станцію.

Під час масованої ракетної атаки 26 серпня росіяни поцілили по Київській ГЕС, але критичних пошкоджень вона не зазнала. Про це пише “Форбс Україна” із посиланням на анонімне джерело в енергосистемі.

Топменеджер державної енергокомпанії, знайомий з ситуацією, розповів виданню, що вранці 26 серпня росіяни намагалися зруйнувати Київську ГЕС різними типами ракет та безпілотників.

За його словами, внаслідок обстрілів є влучання і пошкодження. Разом з тим загрози прориву греблі чи критичних пошкоджень станції немає, наголосив співрозмовник видання.

Ракетний обстріл України 26 серпня: останні новини

Як писали, на Київщині внаслідок російської ракетної атаки було пошкоджено два енергооб’єкти, повністю або частково зруйновані більше 20 приватних будинків. Вже відомо про трьох поранених жителів регіону. Зокрема легкі травми отримала п’ятимісячна дитина.

Міністр оборони Рустем Умєров запевнив, що Україна вже готує відповідь Росії на сьогоднішній масований обстріл нашої держави, внаслідок якого загинули і постраждали мирні жителі. Він також наголосив, що для перемоги нам потрібні далекобійні можливості та зняття обмежень на удари по військових об’єктах ворога.

Related posts