Росіяни хочуть незаконно привласнити віллу Костянтина Меладзе в Криму

Росіяни хочуть незаконно привласнити віллу Костянтина Меладзе в Криму

Вони планують зробити з маєтку санаторій для окупантів.

Російська окупаційна влада переходить усі межі і чинить свавілля в анексованому Криму. Цього разу росіяни вирішили відібрати віллу у відомого продюсера та композитора Костянтина Меладзе, який раніше публічно звернувся до своєї дочки.

За даними пропагандистських ЗМІ, активісти з руху “Ветерани Росії” запропонували незаконно привласнити будинок знаменитості в Гурзуфі. Вони збираються зробити з вілли санаторій для поранених на війні загарбників.

“У світлі останніх подій, коли жителі Курської області особливо потребують допомоги, рух вважає, що кримська вілла Костянтина Меладзе могла б послужити благій меті. Цей крок не тільки продемонстрував би прихильність продюсера Батьківщині, а й надав би реальну підтримку”, – заявив очільник руху Ільдар Резяпов.

До слова, композитор вже не перший, хто може стати жертвою свавілля росіян. Раніше ворог незаконно конфіскував будинок батьків співачки Джамали в Криму.

До цього окупанти пропонували брату Костянтина – співаку Валерію Меладзе – продати маєток в Іспанії і віддати кошти на російську армію. Ба більше, вони закликали його виступити на окупованих територіях з “гуманітарною місією”.

Як відомо, продюсер мовчить про повномасштабну війну в Україні. У своїх соцмережах він публікував лише чорний квадрат у знак протесту. Зараз він взагалі зник з інфопростору.

Наразі Меладзе продовжує співпрацювати з російським артистами та випускає нові пісні, які орієнтовані на росіян.

Нагадаємо, раніше екс-учасниця “ВІА Гри” розповіла про образу на Меладзе.

Related posts