Гурт Imagine Dragons просто під час виступу підтримав Україну

Гурт Imagine Dragons просто під час виступу підтримав Україну

Соліст колективу заспівав з українським прапором у руках.

Відомий американський рок-гурт Imagine Dragons днями виступив у Торонто, Канада. Просто під час концерту солісті колективу Ден Рейнольдс підтримав Україну.

Виконавець виступав з українським прапором на сцені. Під час виконання популярної пісні гурту “Whatever It Takes” артист загорнувся в синьо-жовтий стяг, а потім став на коліна перед шанувальниками.

На сцені був ще один український прапор, який висів на мікрофонній стійці. Рейнольдс вкотре продемонстрував свою підтримку Україні.

Відео зворушливого моменту оприлюднила у TikTok одна з українок, що була присутня на концерті. Аудиторія високо оцінила жест співака та гучно аплодувала йому.
Варто вказати, що ще на початку повномасштабного вторгнення гурт висловив свою позицію щодо війни. Музиканти з Imagine Dragons стали послами української фандрейзингової платформи United24. Нещодавно під час іншого концерту Ден закликав припинити війну в Україну.

Він вийшов на сцену з плакатом, який мав вигляд українського прапора.

Також гурт залучає до зйомок у своїх кліпах українців. Зокрема, 14-річний Сашко, родом з Миколаївської області став головним героєм артистів у відео на пісню “Crushed”. У кліпі зображено історію хлопчика, який мріє відновити свій зруйнований дім.

Нагадаємо, раніше гурт Rammstein під час свого концерту підтримав Україну. Артисти запросили на сцену дівчинку у жовто-блакитній сукні.

Related posts