“Путін перебуває на межі”: генерал Маломуж розповів про критичне становище диктатора РФ

“Путін перебуває на межі”: генерал Маломуж розповів про критичне становище диктатора РФ

За словами експерта, Путін не має системних резервів.

Генерал української армії, колишній голова Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж заявив, що російський диктатор Володимир Путін намагається зібрати союзників, які будуть тиснути на Європейський Союз та Сполучені Штати Америки.

“Путін дуже поспішає. Йому потрібно зібрати пул союзників, які будуть тиснути на США. Він думає, якщо до влади прийде Трамп, то він стане його союзником і буде тиснути на окремі країни та ЄС щодо підписання мирних угод на умовах Росії. Тому Путін ставить завдання захопити ще більше територій, щоб мати більш вигідні оперативні позиції на полі бою для тиску”, – пояснив генерал в ефірі телеканалу “Еспресо”.

Маломуж підкреслив, що російський президент хоче показати, що найближчими тижнями ситуація стане ще гіршою. За словами експерта, це він показує своїми атаками на українські міста, зокрема завдаючи ударів по лікарні “Охматдит” та інших містах.

“Путіну потрібно показати, що вал вогню продовжиться. Хоча прямо скажу, Путін перебуває в критичній ситуації. У Путіна немає системних резервів, він блефує. Він перебуває на межі, і це розуміє його оточення та військові. Але Путін хоче показати, що має ресурс. Що буде наступати, проривати та вимагати миру, але на умовах Росії під тиском факторів. Мовляв, він переміг і погіршив ситуацію на полі бою”, – зазначив генерал.

Війна в Україні – останні новини

Раніше полковник ЗСУ Владислав Селезньов заявив, що у Криму не залишилось жодного бойового російського корабля. Він додав, що на ремонтних заводах у Криму перебувають російські великі десантні кораблі, але навряд чи в найближчій перспективі вони стануть до ладу.

Своєю чергою речник оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця” Назар Волошин підтвердив, що ЗСУ відійшли з Урожайного, що на Донеччині. За його словами, це пов’язано з тим, що у населеному пункті ворог зруйнував майже все.

 

Related posts