Есхакзай пообіцяла всиновити підлітка з Маріуполя, якого російські окупанти незаконно вивезли до Росії

Есхакзай пообіцяла всиновити підлітка з Маріуполя, якого російські окупанти незаконно вивезли до Росії

Українська блогерка Раміна Есхакзай пообіцяла всиновити 18-річного сироту Пилипа Головню, котрого незаконно вивезли з України до країни-агресора РФ, його всиновила уповноважена при президенті РФ із прав дітей Марія Львова-Бєлова, ордер на арешт якої видав Міжнародний кримінальний суд у Гаазі. Про це Есхакзай заявила під час інтерв’ю з 18-річним Богданом Єрмохіним, котрого викрали російські окупанти з Маріуполя Донецької області, відео опублікували на YouTube-каналі журналістки 4 липня.

За словами Єрмохіна, Головня є його другом. Вони познайомилися під час навчання в маріупольській школі. Після незаконної депортації з України Єрмохін, Головня і ще двоє їхніх друзів трималися разом, але за три місяці їх роз’єднали.

“Повернули із четвірки зараз трьох в Україну. Пилип залишився там, його всиновила ця Бєлова Марія. І все, йому вже 18 років. Дорослий уже “хлопчик”. Він дуже полюбляє їсти, тому, якщо він це почує, я шаурму йому куплю, якщо приїде”, – сказав Єрмохін.

У відповідь Есхакзай заявила, що коли Головня повернеться в Україну, вона стане його опікуном.

“Пилипе, ми тебе чекаємо, якщо ти запишеш звернення до нашого омбудсмена, до Офісу президента, то Україна тебе чекає, Богдан купить тобі шаурму, а я тебе всиновлю. Усе! Ми вирішили, буду твоїм опікуном, я не жартую. І ми з підписниками забезпечимо тобі гарне життя в Україні, – заявила Раміна. – Ти, головне, звернися. Ми тебе чекаємо”.

Єрмохін зазначив, що всиновлення незаконно вивезених українських дітей Львовою-Бєловою є її піар-кампанією.

Related posts