У Воронезькій області ввели режим НС через вибухи на складах боєприпасів. Перед цим губернатор заявляв, що ППО “знищило” українські БПЛА

У Воронезькій області ввели режим НС через вибухи на складах боєприпасів. Перед цим губернатор заявляв, що ППО “знищило” українські БПЛА

На території Ольховатського району Воронезької області РФ 25 червня оголосили режим надзвичайної ситуації через “детонацію вибухонебезпечних об’єктів”. Про це повідомив у Telegram губернатор регіону Олександр Гусєв.

Уночі Гусєв заявляв, що в області нібито “виявлено й знищено два українські БПЛА літакового типу”. За його словами, частини безпілотника “влучили по території одного з проммайданчиків” і виникла пожежа, але її вже загасили.

Проте вранці він заявив, що, за уточненими даними, за ніч “атаку з боку України зазнало два муніципалітети”. Посадовець повідомив, що в Ольховатському районі “сталася детонація вибухонебезпечних об’єктів” і попросив людей, які проживають поблизу, “тимчасово не покидати своїх будинків і по можливості перебувати в приміщеннях без вікон”.

Приблизно опівдні губернатор повідомив про режим НС на території району “для якнайшвидшої ліквідації наслідків детонації” і запевнив, що “ситуація перебуває під контролем”. За його словами, ніхто з жителів району не постраждав.

ГУР Міноборони України вранці повідомляло, що успішно уразило склад боєприпасів в Ольховатському районі Воронезької області, загальна площа якого становить 3500 м².

Related posts