Спалені бронемашини з десантом, “сафарі” на піхоту: росіянам “влетіло” під Костянтинівкою

Спалені бронемашини з десантом, “сафарі” на піхоту: росіянам “влетіло” під Костянтинівкою

Російські загарбники хотіли несподівано здійснити штурмові дії, однак їхні наміри провалилися, поділилися українські десантники.

Триває війна в Україні, і біля села Костянтинівка Донецької області російські загарбники влаштували масований штурм позицій 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади Збройних сил.

Супротивник хотів несподівано прорвати оборону наших воїнів і для цього пустив у хід 6 танків та 14 бронемашин з піхотою, йдеться на сторінці 79-ї бригади у Facebook. Воїни додали, що ворогам не вдалося раптово здійснити атаку.

“…десантники 79-ки відкрили вогонь по ворожих колонах ще до того, як ті почали висування на рубіж атаки. Артилерія, ударні дрони, протитанкові ракетні комплекси, мінні загородження – ворог вкотре відчув на собі, що таке міць Таврійських десантників”, – підкреслили у бригаді.

Під час бою наші захисники спалили 2 ворожі бронемашини з десантом та 2 танки. Ще один танк росіян був підбитий, а інша техніка ганебно втекла. “Ефектне сафарі на спішену російську піхоту влаштували наші оператори ударних дронів. Одному з російських штурмовиків від прицільного скиду з дрона відірвало обидві ноги – ось який кінець чекає на тих, хто приходить на чужу землю вбивати українців”, – підкреслили десантники.

Related posts