Скандал із Тищенко. Поліція підтвердила присутність свого співробітника і призначила службове розслідування

Скандал із Тищенко. Поліція підтвердила присутність свого співробітника і призначила службове розслідування

Під час конфлікта у Дніпрі між військовим і народним депутатом Миколою Тищенком і його, як стверджують деякі джерела, озброєною охороною, на місці подій був поліцейський із Києва. Про це 22 червня повідомила “Суспільному” заступниця начальника відділу комунікацій головного управління Нацполіції міста Києва Анна Страшок.

Журналісти зазначили, що на відео інциденту, який стався між ексвійськовим підрозділу військової розвідки Kraken Дмитром Павловим і ймовірними охоронцями Тищенка, є чоловік у жилетці з надписом “Поліція”.

Страшок підтвердила, що чоловік на відео – співробітник поліції Києва, він перебував у Дніпрі у відрядженні і брав участь у слідчих діях.

“По їх завершенню правоохоронець вийшов з приміщення на вулицю, став свідком конфліктних ситуацій між громадянами. Надалі до нього звернувся чоловік щодо скоєння злочину відносно його знайомої, у якої відібрали телефон. Співробітник поліції втрутився в інцидент”, – сказала представниця поліції.

За її словами, для встановлення правомірності дій поліцейського призначили службове розслідування.

“Суспільному” Страшок заявила, що слідчі дії, у яких брав участь поліцейський, “не мали жодного стосунку до активістів і публічних осіб, які перебували в тому ж місці й були учасниками інциденту”.

Вона також пояснила, що працівник поліції Києва міг опинитись у Дніпрі, бо за необхідності може бути у відрядженні в будь-якому місті країни.

Related posts