Зеленський доручив перенести всі міжнародні заходи за його участю, заплановані на найближчі дні – ОП

Зеленський доручив перенести всі міжнародні заходи за його участю, заплановані на найближчі дні – ОП

Президент України Володимир Зеленський доручив перенести всі міжнародні заходи за його участю, заплановані на найближчі дні. Про це 15 травня в Telegram повідомила пресслужба Офісу президента.

Глава держави також доручив узгодити нові дати проведення перенесених заходів. В ОП зазначили, що вдячні партнерам за розуміння.

На сьогоднішній селекторній нараді за участю Зеленського обговорювали ситуацію в Харківській області й забезпечення сил оборони України.

“Президент заслухав доповідь начальника Генштабу Анатолія Баргилевича. На місці працюють командувачі Держприкордонслужби, Нацгвардії й безпосередньо головком Олександр Сирський, який ухвалює всі рішення на основі вичерпної інформації. Розгортаються додаткові сили, резерви є. Розвідки – ГУР і СЗР – бачать усі ймовірні кроки противника. Олександр Сирський регулярно доповідає президентові про ситуацію”, – наголосили в ОП.

Раніше видання EFE повідомляло, що через погіршення ситуації на фронті Зеленський скасував візити до Іспанії та Португалії.

Related posts