Раміна Есхакзай показалася з коханим-військовим

Раміна Есхакзай показалася з коханим-військовим

Українська журналістка та інтерв’юерка Раміна Есхакзай показалася з коханим-військовим.

Нещодавно вона опублікувала фото в своєму Instagram в обіймах бойфренда у військовій формі. Раміна не показує обличчя свого обранця, але вирішила висловитися з приводу романтизації війни в деяких рекламних кампаніях.

“Я люблю третю штурмову. Я, як дівчина військовослужбовця, можу прокоментувати пасаж про сексуалізацію та романтизацію війни. Війна – це про втрати, холод, голод, не комфорт, але також про дружбу, любов та справжні почуття. Коли ми бачимося з моїх хлопцем в Донецький, Харківській, Полтавський області чи в Києві – це час, де ми плануємо майбутнє, ділимося переживаннями та почуттями, їмо смачну їжу та дивимося серіали на Netflix”, – написала Есхакзай.

Вона також наголосила, що попри страх та постійну небезпеку, намагається з коханим насолоджуватися часом разом.

Скріншот посту Раміни Есхакзай

“У нас немає розмежування між військовими та цивільним світом. Ми живемо тут і зараз. Для мене вже рік немає більш комфортного та безпечного місця, ніж поруч з ним. І не важливо, це 5-ти зірковий готель на Мальдівах чи зйомна квартира десь в Краматорську. На війні є життя. Так само, як для когось війна – це і є все життя. На жаль”.

До слова, весною Раміна вперше зізналася, що перебуває у стосунках з військовим. Дівчина зазначила, що він служить на Харківському напрямку, проте ім’я його поки тримає в таємниці.

Related posts