Українські дрони уразили військовий аеродром у Воронезькій області РФ – ЗМІ

Українські дрони уразили військовий аеродром у Воронезькій області РФ – ЗМІ

Уночі 3 жовтня дрони Служби безпеки України, Сил спеціальних операцій та інших частин сил оборони атакували склади з керованими авіабомбами, стоянки літаків СУ-35 і СУ-34, а також місця зберігання авіаційного пального на військовому аеродромі “Борисоглебск” у Воронезькій області РФ. Про це повідомляє “Суспільне” з посиланням на джерела в українських спецслужбах.

“Уночі росіяни писали в соцмережах про роботу ППО, прольоти великої кількості безпілотників і потужні вибухи й пожежу в районі місцевого аеродрому. Супутниковий моніторинг зафіксував чотири осередки пожеж на території “Борисоглебска”, – ідеться в повідомленні.

За словами джерел, СБУ й далі проводить активні заходи, щоб зменшити спроможність противника атакувати мирні українські міста винищувачами з КАБ.

“Демілітаризація російських військових аеродромів триватиме, бо ворог не повинен почуватися спокійно навіть на своїй території”, – заявив співрозмовник видання.

Уранці в міноборони РФ заявляли, що вночі протиповітряна оборона нібито знищила 113 безпілотників у кількох регіонах Росії. Зокрема, ішлося про 25 збитих БПЛА над територією Воронезької області.

Related posts