У РФ заявили про атаку безпілотників біля аеродрому “Оленья” в Мурманській області

У РФ заявили про атаку безпілотників біля аеродрому “Оленья” в Мурманській області

У Мурманській області країни-агресора РФ 12 вересня другий день поспіль вводили план “Килим” в аеропортах “Мурмаші” й “Хібіни” через атаку безпілотників. Про це повідомляє пропагандистський Telegram-канал Mash.

Канал стверджує, що збили два безпілотники за 7 км від військового аеродрому “Оленья” в Оленєгорську. В аеропортах затримали рейси на виліт, літаки, які прибувають, переспрямували в Архангельськ.

Telegram-канал Shot повідомляє, що в область залетіло три БПЛА.

Telegram-канал Baza пише, що напередодні в Мурманській області РФ обстріляли легкомоторний літак, переплутавши його з безпілотником. Два легкоспортивні літаки (ATEC 321 Faeta NG і BRM Aero Bristell NG5) вилетіли з посадкового майданчика в Апатитському муніципальному окрузі в Архангельськ приблизно о 16.30 11 вересня – за пів години після скасування обмеження на використання повітряного простору. Після зльоту пілот одного з бортів побачив, що другий літак поводиться дивно, і подав сигнал лиха. Пізніше з’ясували, що другий борт обстріляли зі стрілецької зброї. Після приземлення пілот доповів, що кулі пробили крило й фари літака.

Related posts