Президент “Динамо” став на захист Реброва після Ліги націй

Президент “Динамо” став на захист Реброва після Ліги націй

Президент футбольного клубу “Динамо” Ігор Суркіс був здивований шквалом критики на адресу головного тренера української збірної Сергія Реброва після двох поразок у Лізі націй. Про це він сказав у коментарі журналісту Ігореві Циганику, пише 11 вересня FootballHub.

Він зазначив, що Реброва майже два роки вся країна хотіла бачити на чолі збірної. “Чекали, як манну небесну, що він прийде й усе буде одразу: національна команда почне перемагати й виграє чемпіонат Європи, бо в нас найталановитіша молодь і так далі”, – сказав він.

За словами Суркіса, коли Ребров працював у “Динамо”, він побудував єдину модель виховання футболістів, яка виявилася ефективною.

“Після цього Ребров вигравав золоті медалі й потрапляв до Ліги чемпіонів із “Ференцварошем”, який і мріяти не міг потрапити в ЛЧ. Тобто зараз усіх собак спустили на головного тренера”, – заявив він.

Суркіс зазначив, що треба набратися терпіння, а не звинувачувати в усьому Реброва. Він нагадав, що Україна зараз у стані війни й футболісти не мають часу на відновлення.

“Моя порада: потрібно всім зібратися – і президентам команд, і Реброву, і збірникам – і налаштувати їх. У мене складається таке враження, що наче ми кожен раз потрапляли на чемпіонат Європи й чемпіонат світу. Я не адвокат Реброва, але я хочу підкреслити, що це професіонал, який відданий футболу. Ребров працював в ОАЕ, йому пропонували новий контракт, але він повернувся в збірну України. Це говорить про те, що він патріот і хоче зробити для збірної України, щоб вона була на провідних ролях. Майте терпіння, давайте почекаємо”, – сказав він.

Related posts