Трамп заявив, що ставився до Росії “найжорсткіше в історії”

Трамп заявив, що ставився до Росії “найжорсткіше в історії”

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що слова російського диктатора Володимира Путіна про те, що він підтримує кандидатуру Камали Гарріс, образили його. Про це експрезидент США сказав на мітингу своїх прихильників.

“Днями Путін підтримав Камалу. Мене це дуже образило. Цікаво, чому він підтримав Камалу?”, – запитав він.

Зокрема Трамп назвав Путіна “шаховим гравцем” та висловив припущення, що така заява була зроблена з посмішкою.

“Чи я повинен бути засмученим через це? Ні. Чи була ця заява зроблена з посмішкою? Я думаю, що так, це було зроблено з посмішкою”, – підкреслив політик.

За його словами, “ніхто в історії не ставився жорсткіше до РФ, ніж Трамп”, і Путін це нібито “знає, як ніхто інший”.

Росія і вибори в США – що відомо

Як писали, російський диктатор Володимир Путін заявив, що РФ буде підтримувати на виборах в США кандидатку від демократів, але “з повагою ставитиметься до вибору американського народу”.

“Чинний президент Байден, якого зняли з перегонів, рекомендував всім своїм прихильникам підтримати пані Гарріс. Ну, от ми теж так зробимо – будемо її підтримувати”, – сказав Путін, посміхнувшись.

Водночас радник Білого дому з комунікацій у сфері нацбезпеки США Джон Кірбі закликав Путіна не коментувати американські вибори і не втручатися в них.

“Путін повинен перестати говорити про наші вибори. Крапка. Він не повинен нікому надавати перевагу – тому чи іншому”, – наголосив він.

Related posts