Москва поступово стиратиме Курську область з лиця землі, – експерт

Москва поступово стиратиме Курську область з лиця землі, – експерт

Оглядач переконаний, що Сили оборони України візьмуть під контроль Глушковський район Курщини.

Російська армія поступово стиратиме з лиця землі частину Курської області, яка перебуває під контролем Збройних сил України. Таку думку висловив військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко.

“Так, вони будуть поступово наносити удари по Суджі, використовуючи керовані авіаційні бомби, тобто, вони будуть стирати Курську область поступово з обличчя землі. Те ж саме, що вони роблять і з українськими містами”, – сказав він в етері телеканалу “Київ24”.

При цьому він вважає, що Сили оборони України мають перспективи взяти під контроль Глушковський район Курщини.

“Отже, зона контролю буде розширюватись. Зараз ніхто з Курської області не збирається йти. Сили оборони України там закріплюються, і до речі, знову ж таки, не просто закріплюються, а продовжують розширювати зону контролю”, – пояснив Коваленко.

У цьому зв’язку, як відзначив експерт, питання Курської області далеке від закриття.

Курська область: останні новини

Росіяни знищують авіабомбами місто СуджаКурської області, яке нині перебуває під контролем ЗСУ. Також противник обстрілює своїх же громадян з артилерії та атакує дронами-камікадзе. До прикладу, 30 серпня російська бомба влучила в місцевий дитячий садок, крім того, ворожа авіація завдала в Суджі ударів по будинках у приватному секторі.

Тим часом WSJ пише, що українська операція в Курській області доводить, що ядерна зброя РФ вже не є фактором стримування. Зазначається, що це перший випадок, коли ядерна держава зіткнулася з вторгненням та окупацією з боку іншої країни – до того ж, неядерної.

Related posts