Відомий український комік склав військову присягу та розповів, де служитиме

Відомий український комік склав військову присягу та розповів, де служитиме

Андрій Лузан поділився, що на нього чекає після присяги.

Відомий український гуморист, засновник проєкту “Леви на джипі”, а тепер і військовий Андрій Лузан склав присягу. Комік розповів про свою майбутню службу в лавах ЗСУ.

У своєму Telegram-каналі артист повідомив, що днями завершив проходження базового військового вишколу. Підготовка бійця тривала понад місяць. Андрій жив у польових умовах та навчався військової справи. Після цього шоумен склав присягу на вірність Україні і тепер на нього чекає проходження фахової підготовки.

Лузан служитиме у Силах безпілотних систем ЗСУ. Як відомо, гуморист добровільно поповнив лави захисників. У своєму дописі Андрій потішив шанувальників. Він вказав, що перед фаховою підготовкою зніметься у нових випусках “Левів на джипі”.

“БЗВП позаду. Пройшов з шевроном LNJ (це скорочена назва проєкту “Леви на джипі”). Дуже хочеться десь залетіти на знімання перед фаховою. Так що очікуйте”, – заінтригував комік.

Андрій Лузан / Скріншот Instagram

Що відомо про Лузана

Вперше українці побачили Андрія на телеекранах у 2008 році. Тоді він дебютував у кіно з роллю у фільмі “Школа”. Після цього артист вирішив піти з кіноіндустрії і став стендап-коміком.

Пізніше разом з друзями він створив один з найуспішніших гумористичних проєктів “Леви на джипі”. Також Лузан відомий як волонтер. Після початку повномасштабного вторгнення він регулярно допомагає військовим.

Нагадаємо, раніше український співак та екс-учасник гурту “Авіатор” Ігор Воєвуцький поповнив лави ЗСУ.

Related posts