У ГУР розповіли про наслідки кібератаки на розробника ядерних боєприпасів у Росії

У ГУР розповіли про наслідки кібератаки на розробника ядерних боєприпасів у Росії

Кібератака, яку фахівці Головного управління розвідки Міністерства оборони України здійснили на сервери російської компанії інтернет-провайдера “Вега”, є потужним ударом по самій структурі та іміджу федерації. Про це заявив представник ГУР МО Євгеній Єрін 18 серпня в ефірі національного телемарафону, його транслював канал “Рада”.

За його словами, йдеться, зокрема, про атаку на підприємство, яке розробляє ядерні боєприпаси країни-агресора Росії, внаслідок якої українські розвідники отримали “багато різноманітної інформації”, яку вивчають і аналізують.

“Це і особисті бази даних працівників, і службова інформація, також інформація, яка може пролити певне світло щодо можливих шляхів обходження санкцій. […] Скажімо так, що певна інформація у цьому напрямку можливо допоможе зробити так щоб унеможливити унеможливити їхні шляхи обходження санкцій”, – повідомив Єрін.

Окрім того, представник ГУР зазначив, що низка російських підприємств залишилася без зв’язку, що на певний час обмежує діяльність російських окупантів і позбавляє можливості розвивати свою агресивну політику.

Related posts