“Це перлина”. 16-річна українська гімнастка Онофрійчук на Олімпіаді в Парижі “звела всіх із розуму” під хіт Джексона Thriller

“Це перлина”. 16-річна українська гімнастка Онофрійчук на Олімпіаді в Парижі “звела всіх із розуму” під хіт Джексона Thriller

16-річна українська гімнастка 8 серпня виступила у кваліфікації Олімпійських ігор під пісню американського співака Майкла Джексона Thriller. Відео її виступу опубліковано на сторінці українського телеканала UATV English у соціальній мережі X.

“16-річна українка Таїсія Онофрійчук зводить усіх із розуму на Олімпіаді, виступаючи під Thriller Майкла Джексона. Легендарна пісня і майбутня легендарна художня гімнастка України?” – ідеться в коментарі.

Агентство Reuters присвятило спортсменці статтю, зазначивши, що Онофрійчук під час виступу виконала навіть знамениту “місячну ходу” Джексона. Описуючи її виступ, редакція зазначила, що спортсменка “у якусь мить підкинула обруч на висоту не менш ніж 9 м, а потім спіймала його ногами під вереск натовпу”.

“Виконання українки було найкращим, що я бачив за тривалий час. Це перлина”, – написав в Х мексиканський письменник Гільєрмо Делойя.

У кваліфікації особистого багатоборства гімнастки виконали чотири вправи. Українка посіла четверте місце і вийшла у фінал у складі 10 спортсменок.

9 серпня у фіналі вона посіла дев’яте місце, повідомляє “Суспільне”. Олімпійською чемпіонкою з художньої гімнастики стала представниця Німеччини Дар’я Варфоломеєв.

Related posts