Українська блогерка розсекретила, скільки заробляє Вєрка Сердючка

Українська блогерка розсекретила, скільки заробляє Вєрка Сердючка

Артистка виступала на приватному заході Стасі Макєєвої.

Українська блогерка, яка брала участь в шоу “Супермама”, Стася Макєєва розповіла про гучне свято, на яке вона запрошувала відому українську співачку Вєрку Сердючку. Інфлюенсерка зізналася, скільки заплатила артистці за виступ.

У травні цього року зірка мереж влаштувала масштабний гендер-паті. Як відомо, блогерка вагітна і зовсім скоро стане мамою вдруге. Під час вечірки стало відомо, що у Макєєвої народиться хлопчик. Аби свято запам’яталося і гостям, і самій інфлюенсерці, вона вирішила запросити Сердючку, аби та виконала свої хіти.

Відтак, гендер-паті обійшлося Стасі у доволі велику суму. Вона поділилася, що загалом витратила на святкування 80 тисяч доларів. А виступ зірки коштував 35 тисяч доларів.

скріншот TikTok

“З цією дитиною ми захотіли зробити такі масштаби, щоб нам запам’яталося на все життя. І ми отримали таку насолоду! Так, це закрило наші потреби, про які ми мріяли. Загалом витратили 80 тис. дол., Сердючка обійшлася у 35 тис. дол”, – відверто розповіла блогерка на шоу “Okay Eva”.

До слова, на корпоративі Сердючка співала як україномовні, так і російськомовні треки. Але не лише на приватних вечірках вона виконує російськомовний репертуар, але й на великих концертах.
Як відомо, Данилко принципово не перекладає свої хіти та не переходить на українську. Нещодавно він пояснив, чому співає російською на третій рік війни. Артист відповів на закиди хейтерів.

Related posts