Житель Черкас намагався виїхати за кордон із двома дружинами – ДПСУ

Житель Черкас намагався виїхати за кордон із двома дружинами – ДПСУ

У залізничному пукнті пропуску “Львів” прикордонники викрили чоловіка, який намагався виїхати за кордон із псевдодружиною – жінкою з інвалідністю, поки справжня покидала Україну через інший пункт пропуску. Про це 3 серпня повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужба України у Facebook.

“До останнього “пара” трималась за руки і вдавали закоханих. Цікаво, що в цей же час справжня дружина чоловіка, який намагався незаконно виїхати, прямувала на виїзд з України через пункт пропуску “Шегині”. Коли ж дізналася, що плани чоловіка викрили – повернулася і приїхала до нього”, – ідеться в повідомленні.

42-річний житель Черкас розлучився зі своєю справжньою дружиною, а наприкінці червня уклав фіктивний шлюб із жінкою з інвалідністю, пояснили в ДПСУ.

Прикордонники додали, що схожий випадок викрили в пункті пропуску “Шегині”. Там 28-річний уродженець Черкаської області намагався покинути Україну із дівчиною з інвалідністю 2-ї групи, на 10 років молодшою за нього.

“Як з’ясувалося, після переправлення чоловіка, жінка одразу планувала повернутися в Україну. Скільки “коханий” мав заплатити, “дружина” так і не розповіла, та запевняла, що це товариська послуга і вона абсолютно безкоштовна”, – ідеться в повідомленні.

Оперативники повідомили Національну поліцію про виявлених осіб, яких можуть притягнути до відповідальності за ст. 332 Кримінального кодексу України “Незаконне переправлення осіб через державний кордон України”.

Related posts