У Полтаві встановлять дошки на честь воїнів Андрія Буданцева, Ігоря Дорошенка та Дмитра Марчука

У Полтаві встановлять дошки на честь воїнів Андрія Буданцева, Ігоря Дорошенка та Дмитра Марчука

Рішення про дозвіл встановити дошки на честь полеглих бійців планують ухвалити 22 серпня на засіданні виконавчого комітету.

Андрій Буданцев

Дошку на честь Андрія Буданцева хочуть встановити на фасаді полтавської школи №37. Стрілець-снайпер поліг 14 липня 2022 року. Це сталося біля міста Сіверськ, що на Донеччині. Солдатові було 38 років. Він народився і жив у Полтаві.

Ігор Дорошенко

А пам’ять про бійця Ігоря Дорошенка вшанують на фасаді міської школи № 26.

Ігор Дорошенко проживав у Полтаві.Із 2016-го до 2020-го року брав участь в АТО на території Донецької та Луганської областей, розповів речник обласного терцентру комплектування та соцпідтримки Роман Істомін. Після початку повномасштабного вторгнення у квітні 2022-го року Ігор Дорошенко служив в аеромобільній бригаді десантно-штурмових військ, був головним сержантом розвідувального взводу. Кавалер орденів “За мужність” ІІІ ступеня та “За мужність” ІІ ступеня (посмертно).

Дмитро Марчук

Дошку на честь Дмитра Марчука планують встановити на фасаді полтавського ліцею №13. Уродженець Полтави служив на посаді начальника зв’язку штабу 5-го прикордонного загону ДПС на Сумщині. До цього брав участь в АТО. Поліг Дмитро 7 березня 2024 року.

Related posts