У Третій штурмовій категорично висловилися про мирні переговори з Росією

У Третій штурмовій категорично висловилися про мирні переговори з Росією

Військовий з бригади вважає, що Україні не треба зупинятися.

Якщо зараз підписати мирний договір, то за 5-10 років Росія знову почне війну, вважає Данило Смирнов, командир штурмової групи 2-го механізованого батальйону Третьої окремої штурмової бригади (3 ОШБр). На його думку, Україні наразі немає сенсу підписувати мирний договір з Росією, заявив він в інтерв’ю “ТСН”.

“У нас вже було багато випадків, які показували, що домовлятися з Росією немає сенсу. Їм байдуже, вони не дотримуються жодних правил війни. Умовно ми домовимося про режим тиші. Зараз у нас більшість артилерії та FPV працює на ураження техніки, щоб вони не під’їжджали до піхоти. Уявимо, режим тиші, за дві доби вони всю техніку кидають до зони боєзіткнення і починають активні бойові дії”, – пояснив Смирнов.

Військовослужбовець пояснив, що в такому випадку Сили оборони вже не зможуть відбити подібну атаку ворога. І тому окупанти зможуть швидко просуватися вглиб української території.

Переговори з РФ: важливі новини

Раніше, коментуючи питання обміну територій на мир, президент України Володимир Зеленський заявив, що подібне рішення він не може ухвалити без українського народу.

Тим часом радник Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Україна готова до мирних переговорів з Росією, але виключно на підставі міжнародного права.

Натомість, на думку військового експерта та ветерана АТО Євгена Дикого, наразі ще не настав час для початку мирних перемовин між Україною та Росією. За його словами, час перемовин дозріє, коли буде вже абсолютно очевидно для всіх, що далі час працює тільки на Україну, а в росіян все йде гірше і гірше.

Related posts