Сили оборони завдали ударів по важливих обʼєктах на території РФ: деталі від Генштабу

Сили оборони завдали ударів по важливих обʼєктах на території РФ: деталі від Генштабу

Сили оборони України завдали чергового удару по важливих об’єктах ворога на території РФ. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

“Зокрема, нещодавно уражено низку тягових електропідстанцій російських загарбників в Курській області. Наявна інформація про роботу в області систем ППО противника та вибухи в районах щонайменше чотирьох підстанцій. Як результат, фіксуються перебої з електропостачанням в Понировському, Курському та Солнцевському районах Курської області”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ураження обʼєктів здійснювали сили і засоби Центру спеціальних операцій “А” Служби безпеки України (ЦСО “А” СБУ) у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

“Російська промисловість, яка працює на війну проти України, є законною ціллю для наших військ. Вказані об’єкти, поміж іншим забезпечують функціонування залізниці РФ, що здійснює перевезення озброєння та військової техніки для підтримки своєї окупаційної армії”, – додали в Генштабі.

Там також наголосили, що заходи з підриву воєнно-економічного потенціалу ворога продовжуватимуться до припинення загарбниками збройної агресії проти українського народу.

Related posts