Підготовка Росії до наступу на Запоріжжя “забуксувала”: названо причину

Підготовка Росії до наступу на Запоріжжя “забуксувала”: названо причину

Спікер припустив, що Росія не встигає заміщати втрати.

Російські війська, зіткнувшись із великими втратами під час боїв у Донецькій області, не можуть створити “ударний кулак” на Запоріжжі, заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Він розповів, що росіяни продовжують перекидати війська в Запорізьку область, але вже цього тижня спостерігалося зменшення обсягів.

Андрющенко припустив, що Росія не встигає заміщати втрати, і це ускладнює їхні плани з формування угруповання для нової спроби наступу на Запоріжжя.

“Вони змушені резерви Запоріжжя кидати в район Торецька і Часового Яру. Все це вказує на наближення офіційної посиленої мобілізації в Росії. Без цього вони не витягують не просто додаткові точки атак, але можуть почати відчувати певну нестачу ресурсу на оборону”, – зазначив він.

Новий наступ Росії на Запоріжжя – що повідомлялося

Нагадаємо, Андрющенко заявляв, що російські війська, судячи з усього, накопичують резерв для початку нової хвилі наступу на Запорізьку область:

“Бачимо, що ворог знову концентрується на Запорізькій області. Причому цього разу можна сказати, що вони стягують війська з різних регіонів, і з Новоазовська, і з Донецька. Вони рухаються в бік Запорізької області вже не через Бердянськ чи Приморськ. Найчастіше це напрямок Розівка-Пологи, Токмак. Ближче до лінії фронту”.

Related posts