“Гидко”: у Третій штурмовій різко розкритикували пародію трансгендерів на Олімпіаді

“Гидко”: у Третій штурмовій різко розкритикували пародію трансгендерів на Олімпіаді

Якщо Європа не прокинеться і не почне лікуватися від усього цього, на неї чекає дуже сумний фінал, заявив Жорін.

У Третій окремій штурмовій бригаді (3 ОШБр) різко розкритикували скандальну пародію трансгендерів на роботу да Вінчі “Таємна вечеря” на церемонії відкриття Олімпійських ігор-2024 у Парижі.

“Олімпійські ігри – це про змагання та спортивні досягнення, а не про “рівність”, і тим паче не про трансух та інших фріків. А травесті-шоу, яке було замість відкриття Олімпіади, – це пряма демонстрація викривленої реальності та заміни цінностей у сучасному західному світі”, – зазначив заступник командира бригади Максим Жорін.

За його словами, виглядало це “гидко і смішно”:

“Але насправді тут не до сміху, тому що загрози і виклики майбутнього зовсім не смішні. Очевидно, що, якщо Європа не прокинеться і не почне лікуватися від усього цього, на неї чекає дуже сумний фінал”.

При цьому він додав, що такими темпами з наступної Олімпіади мають зробити ЛГБТ-фестиваль, скасувавши призові місця, “щоб ніхто не образився і не відчув себе “нерівним”.

Скандальна пародія на Олімпіаді

Нагадаємо, на церемонії відкриття Олімпійських ігор-2024 у Парижі трансгендери зробили пародію на роботу да Вінчі “Таємна вечеря”. Перформанс став приводом для бурхливих обговорень у мережі. Зокрема, американський мільярдер Ілон Маск заявив, що “це було вкрай нешанобливо по відношенню до християн”.

Related posts