Став у стрій із перших днів війни: на фронті загинув колишній мер Умані Олександр Цебрій

Став у стрій із перших днів війни: на фронті загинув колишній мер Умані Олександр Цебрій

На війні з Росією загинув колишній міський голова Умані Олександр Цебрій. Він приєднався до лав ЗСУ у лютому 2022 року.

Олександр Цебрій служив у 58 окремій мотопіхотній бригаді імені гетьмана Івана Виговського. Трагічну звістку також підтвердили в Черкаській ОВА.

На війні загинув Олександр Цебрій

Захисник загинув 24 липня, виконуючи бойове завдання на Донеччині.

Захищаючи Україну, загинув Олександр Цебрій. Колишній міський голова Умані. Став у стрій із перших днів повномасштабної війни. Славний воїн. Сміливець. Надійний побратим. Командир кулеметного взводу. Молодший сержант,
– написав голова ОВА Ігор Табурець.

Загиблому воїну було 50 років. Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич розповів, що на початку повномасштабної війни Олександр Цебрій приїздив до Миколаєва з гуманітарною допомогою. За словами Сєнкевича, він був чесною, мудрою та відповідальною людиною.

Герої, на жаль, гинуть. Проте пам’ять про них має жити вічно. Ми не маємо права забути, завдяки кому і якою ціною здобувається наша перемога,
– наголосив мер Миколаєва.

Міський голова Дніпра Борис Філатов повідомив, що Олександр Цебрій загинув під час штурмових дій від важкого поранення на руках у побратимів.

Брате, ми з тобою бачились за останні роки майже кожного тижня. Наша допомога 58-ї, наші розмови, наши плани, наша дружба – все це залишилось між нами. Це нікого, окрім нас не стосується, – написав він.

 

Related posts