“Я доброволець”: лідер гурту “Корупція” поповнив лави ЗСУ

“Я доброволець”: лідер гурту “Корупція” поповнив лави ЗСУ

Чоловік вирішив піти на фронт.

Український співак та лідером гурту “Корупція” Міша Крупін поповнив лави ЗСУ. Він вирішив піти добровольцем на війну.

43-річний чоловік зізнався, що думав про це дуже давно. Проте саме зараз зрозумів, що прийшов час стати на захист своєї країни. Про свою мобілізацію Міша повідомив у своєму акаунті в мережі X (Twitter).

“Я доброволець”, – лаконічно написав Крупін.

Скріншот посту Міши Крупіна

Продюсерка артиста підтвердила цю інформацію і додала, що Міша ще проходить всі потрібні етапи для мобілізації.

“На даний момент, вже чотири дні, як Міша пішов добровольцем. Сьогодні в нього було ВЛК, призначили додаткове обстеження”, – пояснила Юлія в коментарі для видання РБК-Україна.

Продюсерка додала, що Крупін майже місяць, як перебуває в Харкові. Саме туди він поїхав, аби допомагати людям і ближче їздити до військових. Та повістка у чоловіка вже є на руках, тому початок його служби вже не за горами.

“Не хочу, щоб за мене вирішували. Хочу просто піти і мобілізуватися. І хочу зробити це в Харкові, тому що в Харкові – це інше відчуття. Ти розумієш, що маєш робити, як справжній чоловік”, – процитувала слова артиста Юлія.

Що відомо про Мішу Крупіна

Міша народився та виріс у Харкові. Свою творчу кар’єру почав з музичного проєкту “Дядя Вася”. Паралельно писав пісні для різних відомих гуртів, а згодом створив і колектив “Корупція”.

Після початку повномасштабної війни він засудив агресію РФ та відмовився від своїх російськомовних пісень. Чоловік активно допомагає ЗСУ та часто співає для військових.

Нагадаємо, раніше комік Андрій Лузан вперше прокоментував свою мобілізацію.

Related posts