Російські аеродроми треба знищити – Зеленський

Російські аеродроми треба знищити – Зеленський

Війну в Україні можна завершити і дипломатичними, і воєнними зусиллями. Про це президент України Володимир Зеленський заявив 18 липня у Великобританії на засіданні саміту Європейської політичної спільноти, трансляцію вів YouTube-канал Офісу президента.

“Ми повинні діяти максимально хоробро, щоб досягати результатів. Ми можемо завершити цю війну завдяки зусиллям дипломатичним і зусиллям зброї. І ми не повинні втрачати ці можливості. Чим ефективнішою буде ППО, тим безпомічнішим буде [нелегітимний президент країни-агресора Росії Володимир] Путін”, – сказав він.

Президент України зазначив, що сили оборони мають обмеження у використанні західної зброї на території РФ.

“Чим менше обмеження в нас буде щодо ефективного використання зброї, тим більше Росія буде намагатися рухатися в напрямі миру. З російських аеродромів злітають літаки, які бомблять наших дітей, наших громадян. Усі ці аеродроми необхідно знищити. Це не тільки усуне певні цілі, але й знищить здатність Росії продовжувати цю війну”, – заявив Зеленський.

Він звернувся до партнерів України з Європи й до Сполучених Штатів із проханням сприяти рішенню дозволити далекобійні удари по РФ.

Related posts