Нардеп-військовослужбовець зіграв весілля

Нардеп-військовослужбовець зіграв весілля

Про заручини Лозинський і Кісільова оголосили у січні 2024 року

Народний депутат від партії «Голос» і військовослужбовець Роман Лозинський одружився зі своєю коханою – викладачкою Українського католицького університету Світланою Кісільовою. Побралась пара у Тернопільській області. Про це молодята повідомили у Facebook.

«Одружились. В ці темні часи, ми є один в одного. Тепер офіційно перед Богом і Україною. P.S. Цей світлий день розділили зі своїми у надзвичайному просторі Літепло на Тернопільщині, якби хто питав. Любов перемагає все», – ідеться у спільному дописі молодят.

Про заручини Лозинський і Кісільова оголосили у січні 2024 року.

Роман Лозинський у вересні 2023 року повернувся до роботи у Верховній Раді після 15 місяців служби у лавах ЗСУ. Нардеп брав участь у бойових діях та проходив службу на херсонському напрямку фронту у складі в 73-го морського центру ССО. За свій внесок у боротьбу проти росіян він отримав нагороду «Золотий хрест».

Світлана Кісильова працювала радником з комунікацій у Міністерстві освіти та науки України до 2020 року. На сьогодні працює спеціалістом із соціальної та поведінкової зміни у дитячому фонді ООН UNICEF Україна, а також лектором в Українському католицькому університеті.

Раніше засновниця та командирка медичного батальйону «Госпітальєри», ветеранка-доброволиця і народна депутатка Верховної Ради України Яна Зінкевич вийшла заміж.

Нагадаємо, Уряд ухвалив постанову про реєстрацію шлюбу онлайн. Тепер українці зможуть одружуватися в застосунку «Дія». Про це в суботу, 30 березня, повідомило Міністерство цифрової трансформації.

Раніше повідомлялося, що понад 186 тисяч шлюбів було зареєстровано в Україні у 2023 році за даними Міністерства юстиції України. Розлучень та шлюбних договорів побільшало, проте їх все одно менше, ніж до початку великої війни.

Related posts