Засуджений за смертельну ДТП російський актор-путініст Єфремов може поїхати на війну проти України

Засуджений за смертельну ДТП російський актор-путініст Єфремов може поїхати на війну проти України

Актор підтримує вбивства в Україні

Актору-путіністу Михайлу Єфремову, якого засудили у країні-агресорці за смертельну ДТП, запропонували достроково вийти із в’язниці взамін за участь в “ЕсВеО”. В РФ заявили, що в СІЗО, де затримано Єфремова, надіслали листа з проханням звільнити пропагандиста і запропонували поїхати йому в зону “спецоперації”, щоб швидше опинитися на волі.

Про це повідомляють росЗМІ. Як заявив один із добровольців пропагандистського руху, “Рішення про умовно-дострокове звільнення ухвалює суд, але Михайло Єфремов повинен знати, що може цілком розраховувати на наше клопотання у разі, якщо виявить бажання стати добровольцем. Він відбув, з урахуванням часу у СІЗО, вже понад половину терміну. Неодноразово покаявся і переглянув свої погляди життя”.

Колишній адвокат путінста, який зараз воює проти України, сказав, що по стану здоров’я Єфремова не візьмуть на фронт, але можуть знайти місце у прикордонній зоні.

Навіть росіяни не в захваті від такої новини. У коментарях під дописом про “звільнення” Єфремова засуджують таке рішення “ветаранів Росії”.

  • Какой же он мерзкий.
  • Больше не о чем или не о ком писать?
  • Он же старичок уже, что он там делать будет?

Нагадаємо, що в вересні 2021 року актора Михайла Єфремова засудили до восьми років колонії за п’яну ДТП зі смертельним наслідком. Після апеляції суд пом’якшив покарання до 7,5 років.

Related posts