В Одеській області за ніч збили 20 безпілотників, атака тривала шість годин. Труханов показав фото Shahed, який упав в Одесі

В Одеській області за ніч збили 20 безпілотників, атака тривала шість годин. Труханов показав фото Shahed, який упав в Одесі

Російська армія атакувала південні регіони дронами-камікадзе типу Shahed-131/136. Про це 19 травня в Telegram повідомив пресцентр сил оборони півдня України.

“Напружена бойова робота сил ППО тривала понад шість годин. Силами протиповітряної оборони півдня знищено 24 баражуючі снаряди, із них 20 – у небі над Одещиною, три – у Херсонській області й один – на Миколаївщині”, – ідеться у зведенні.

За даними військових, унаслідок падіння уламків в Одеській області пошкоджено адміністративну будівлю. В Одесі уламки впали у двір у житловому кварталі, обійшлося без постраждалих.

“Зранку ворог запустив на Одещину розвідувальний дрон “Орлан-10″, який було знищено силами протиповітряної оборони”, – додали військові.

Загалом у небі України вночі 19 травня українські захисники знищили 37 дронів Shahed із 37 запущених окупантами, повідомляв командувач ПС ЗСУ Микола Олещук.

Мер Одеси Геннадій Труханов опублікував у Telegram фото з місця падіння одного зі збитих російських безпілотників. Він повідомив, що постраждалих, за попередніми даними, немає.

Related posts