Приїхали рятувати, а нарвалися на кулі: чоловік ледь не застрелив медиків у Дніпрі

Приїхали рятувати, а нарвалися на кулі: чоловік ледь не застрелив медиків у Дніпрі

Поліціянти затримали зловмисника того ж дня

У Дніпрі 58-річний чоловік у нетверезому стані викликав швидку допомогу та мало не вбив медиків. Він кілька разів вистрілив у їхній бік, однак, на щастя, ніхто не постраждав.

Про це повідомляє Головне управління Нацполіції в Дніпропетровській області. Зазначається, що чоловік здійснив декілька пострілів з мисливської зброї.

Інцидент стався ввечері 26 жовтня на вулиці Ольгерда Бочковського у Шевченківському районі міста. Патрульні отримали виклик про стрілянину близько 21:00 та одразу вирушили на місце. З’ясувалося, що чоловік викликав швидку, скаржачись на погане самопочуття. Однак, коли медики прибули, він дістав зброю та відкрив вогонь.

Поліціянти затримали зловмисника того ж дня. У його помешканні знайшли мисливський нарізний карабін, який вилучили для експертизи.

27 жовтня чоловікові оголосили підозру за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Тепер йому загрожує до 7 років позбавлення волі. Також правоохоронці вирішують питання щодо анулювання дозволів на зберігання зброї.

Нагадаємо, раніше розповідали про те, що на Львівщині жорстоко вбили власників бази відпочинку. Невідомий чоловік застрелив подружжя з мисливської рушниці.

Related posts