“Поглянь, як горить, поглянь!”. У РФ дрони знову атакували спиртзавод

“Поглянь, як горить, поглянь!”. У РФ дрони знову атакували спиртзавод

Увечері 27 жовтня в селі Красне Воронезької області РФ після атаки БПЛА почалася пожежа на спиртзаводі “Этанол спирт”, повідомило видання Astra, посилаючись на коментарі місцевих жителів у чатах.

Губернатор регіону Олекандр Гусєв заявив, що в області нібито збили і придушили за допомогою РЕБ 10 дронів. Скільки російська ППО пропустила, він не уточнив. Губернатор повідомив, що внаслідок “падіння” одного дрона почалася пожежа в господарчій споруді на місцевому підприємстві, потім поінформував про пожежу ще на одному підприємстві. Там, за його словами, є постраждалий (госпіталізували з легкими пораненнями), а пожежа “зачепила будівлю й одну ємність”.
Astra зазначає, що це друга атака на завод у Красному за місяць (попередня відбулася на початку жовтня). ЗМІ опублікували відео очевидців, на одному з яких одна жінка кричить: “Поглянь, як горить спритзавод, поглянь!” – а інша додає: “Охрініти, просто вибух”.
Пабліки “Типичный Воронеж” і “Мой и твой Воронеж” також оприлюднили відео, на яких зафіксовано вибух і масштабну пожежу на заводі.

Related posts