Настав час готуватися до оборони Дніпропетровщини, – Жорін

Настав час готуватися до оборони Дніпропетровщини, – Жорін

Військовий закликає не чекати, доки загроза для регіону стане прямою та очевидною.

Україна має вже зараз розпочати підготовку до оборони Дніпропетровської області, аби не робити цього спішно в останній момент. Про це заявив майор ЗСУ, заступник командира 3-ї штурмової бригади Максим Жорін.

“Ми не маємо постійно рухатись від міста до міста, паралельно з цим нашвидкоруч готуючи ці міста до оборони. Все це потрібно планувати, та будувати міцну лінію оборони завчасно. А не чекати поки лінія фронту дорухається до чергового населеного пункту”, – написав він у своєму телеграмі.

Військовий наголосив, що ситуація із містами Селидово та Покровськ на Донбасі говорить про необхідність розпочати підготовку до оборони сусідньої Дніпропетровської області вже зараз. Також Жорін закликав контролювати те, як ведеться така підготовка.

Ситуація біля Селидового

Як писали, російським окупантам вдалося зайти безпосередньо в місто Селидове, змушуючи Сили оборони відходити з певних позицій.

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець вважає, що Силам оборони напевно доведеться залишити Селидове, і питання полягає лише в тому, коли це станеться.

Related posts