Потужний антициклон змінить погоду в Україні, – синоптик

Потужний антициклон змінить погоду в Україні, – синоптик

Вже від завтра на погоду в Україні впливатиме антициклон, завдяки якому опади припиняться, але температура залишиться низькою.

З другої половини тижня на погоду в Україні почне впливати потужний й малорухомий антициклон. Завдяки йому опадів стане менше, однак температура буде низькою, до заморозків. Про це свідчить прогноз синоптика Ігоря Кібальчича.

Погода 17 жовтня

У четвер, за прогнозом Кібальчича, вночі та вранці у південних, центральних та східних областях місцями пройдуть невеликі дощі. Вдень по всій території країни, за винятком Криму, опадів вже не передбачається. Вночі та вранці місцями у західних та центральних областях тумани. Температура повітря вночі +2…+7 °С, вдень +8…+13 °С. У західних областях вночі заморозки до -3 °С.

Погода 18 жовтня

“У п’ятницю, 18 жовтня, на всій території країни під впливом антициклону очікується малохмарна погода без опадів, лише на крайньому сході та місцями у Криму пройдуть невеликі дощі”, – повідомляє синоптик.

Вночі та вранці місцями можливий туман. Вітер буде 3 – 8 м/с. Вночі стовпчики термометрів покажуть +2…+7 °С, вдень +8…+13 °С, а у західних та північних регіонах вночі заморозки до -3 °С.

Погода 19 жовтня

У суботу в Україні утримається погода без опадів, лише у Криму місцями пройдуть невеликі дощі. Вітер залишиться 3-8 м/с. Температура вночі +2…+7 °С, вдень +8…+13 °С. У західних, центральних та північних регіонах вночі заморозки до -3 °С.

Погода 20 жовтня

Наприкінці тижня продовжиться вплив антициклону, тому на всій території України буде сухо. Вночі +2…+7 °С, вдень +9…+14 °С, а у західних, центральних та північних регіонах вночі заморозки до -3 °С.

Заморозки у Києві – прогноз

Цього тижня перші заморозки очікуються на Київщині. За даними Укргідрометцентру, з 17 жовтня у Києві вже переважатиме поле високого тиску. Воно витіснить всі опади та хмари, але натомість нічна температура значно знизиться й у столиці очікуються заморозки.

Related posts