Третя штурмова розповіла, як поповнила обмінний фонд та контратакувала на Харківщині

Третя штурмова розповіла, як поповнила обмінний фонд та контратакувала на Харківщині

Бійці Третьої штурмової бригади успішно поповнили обмінний фонд

Військові Третьої штурмової бригади успішно провели контратаку в Харківській області, під час якої взяли в полон кількох російських солдатів. Про це бійці розповіли у Telegram-каналі Третьої штурмової.

За словами представників бригади, їхні бійці успішно здійснили контратаку на ворожі позиції в Харківській області. Під час наступу вдалося взяти в полон кількох російських військових.

«Наслідки – у фото від комроти друга Дацика та 2-го штурмового батальйону. Як гадаєте, з кого зняли погони?» – написали у Третій штурмовій.

На Харківському напрямку українські війська, зокрема бійці Третьої штурмової бригади, провели успішний контрнаступ, завдавши значних втрат російським силам. У ході операції українські військові звільнили близько 2 квадратних кілометрів території, ліквідувавши до 200 окупантів. Контратака була проведена з використанням значно меншої кількості сил, ніж було у ворога, проте завдяки добре спланованим діям та синхронізації всіх військових підрозділів вдалося досягти успіху.

Одним з головних завдань операції було знищення бойового потенціалу 20-ї армії Росії, зокрема її артилерії та піхоти.

Нагадаємо, бійці Третьої окремої штурмової бригади звільнили українських військових, які потрапили в полон на Харківському напрямку. За словами речника 3-ї ОШБ Олександра Бородіна, їх несподівано захопила ворожа диверсійно-розвідувальна група.

Нагадаємо, заступника командира 3-ї окремої штурмової бригади Максим Жорін заявив, що українські військові відтіснили окупантів у Харківській області. Наразі тривають стабілізаційні бої.

До слова, командир другого штурмового батальйону 3-ої окремої штурмової бригади Дмитро Кухарчук заявив, що співвідношення втрат між українськими та російськими військами в боях на фронті становить 12 до 1 не на користь росіян.

Нагадаємо, командир підрозділу Terra Микола Волохов з 3-ї окремої штурмової бригади із позивним Абдулла заявив, що російські загарбники підтягують на Харківський напрямок бронетехніку, що може свідчити про підготовку до наступу.

Related posts