У ЗСУ підтвердили призначення Олега Ляшка командиром батальйону й пояснили це рішення

У ЗСУ підтвердили призначення Олега Ляшка командиром батальйону й пояснили це рішення

Збройні сили України підтвердили інформацію про призначення колишнього народного депутата України, лідера Радикальної партії Олега Ляшка на посаду командира батальйону безпілотних системуправління 63-ї окремої механізованої бригади (ОМБр) ЗСУ. Про це йдеться в офіційній заяві, яку 15 жовтня у Facebook опублікував 11-й армійський корпус ЗСУ.

Військові розповіли, що лейтенанта Ляшка перемістили на підставі клопотання командира 63-ї ОМБр.

Зазначають, що екснардеп за два роки служби в цій бригаді зарекомендував себе так, що “одразу почав глибоко вникати” в суть безпілотних систем і їхню роль на полі бою, “розуміючи їхню важливість”.

“Під час його перебування на посадах, пов’язаних із безпілотними системами, була організована робота з відбиття значної кількості механізованих штурмів, знищено сотні одиниць техніки й живої сили противника”, – ідеться в повідомленні.

Також у заяві наголошують, що у вересні батальйон увійшов у десятку найкращих підрозділів за ефективністю серед підрозділів і з’єднань ЗСУ з ураження живої сили, військової техніки й інших засобів противника з використанням безпілотних систем.

Related posts