Стало відомо, коли США ухвалять рішення щодо Плану перемоги Зеленського

Стало відомо, коли США ухвалять рішення щодо Плану перемоги Зеленського

План перемоги вже взяли до роботи

Прессекретар президента Володимира Зеленського Сергій Никифоров стверджує, що український План перемоги в США прийняли конструктивно і з величезною зацікавленістю. Про це він сказав в ефірі телемарафону.

«Західні ЗМІ підбирали різні епітети: типу прийняли з прохолодою, прийняли без ентузіазму, прийняли скептично цей План перемоги. Це все неправда, його прийняли з величезною зацікавленістю, його прийняли конструктивно, його взяли до роботи», – сказав Никифоров.

Також прессекретар глави держави додав, президент США Джо Байден повідомив, що 12 жовтня на засіданні Контактної групи з оборони України у форматі «Рамштайн», «він уже повернеться з якимись рішеннями і відповідями».

«Тому початок обнадійливий», – підсумував Никифоров.

Нагадаємо, що український лідер показав Джо Байдену свій «План перемоги» у війні проти РФ. Сторони домовились спільно провести консультації у своїх командах для наступних кроків і досягнення успіху плану.

Також Володимир Зеленський зустрівся із кандидатом у президенти США Дональдом Трампом. Президент України зауважив, що представив йому план перемоги.

До того ж у Вашингтоні президент України Володимир Зеленський зустрівся з віцепрезиденткою Сполучених Штатів Америки Камалою Гарріс і представив їй план перемоги. Глава держави подякував Камалі Гарріс за участь у першому Саміті миру й за незмінну підтримку України з боку Сполучених Штатів протягом усього цього часу.

Related posts