Будував кар’єру в Україні та таємно одружився з Аліною Гросу: де зараз росіянин Роман Полянський і що говорить про війну

Будував кар’єру в Україні та таємно одружився з Аліною Гросу: де зараз росіянин Роман Полянський і що говорить про війну

Співачка, можливо, приховувала чоловіка через те, що він публічно не засуджує війну

Відома українська співачка Аліна Гросу, яка на сцені майже 25 років, у березні поточного року заявила, що знову пішла під вінець. Але особистість свого чоловіка вона старанно приховувала. Однак усе таємне, рано чи пізно стає явним.

Виявилося, що артистка вийшла заміж за росіянина Романа Полянського. “Телеграф” вирішив з’ясувати, яким були їхні стосунки з Гросу і що актор говорить про війну, розв’язану Путіним.

Роман Полянський — де зараз чим займається і чи говорить про війну

Після першого невдалого шлюбу Аліна Гросу заявляла, що не готова до нових серйозних стосунків, але вони знайшли її дуже швидко. Восени 2020 почали з’являтися чутки, що вона зустрічається з російським актором Романом Полянським. Його часто можна було побачити у кліпах зірки. І спочатку Гросу все заперечувала, але у програмі “ЖВЛ” три роки тому співачка вирішила розставити всі крапки над “і”. Виявилось, що разом із Полянським на той момент вони були вже рік разом, і заради неї він переїхав жити в Україну.

Познайомилася пара на зйомках кліпу Аліни, Роман тоді був офіційно одружений. Але після того, як розлучився з дружиною, почав зустрічатися з українською співачкою. Він розповів, що переїзд із РФ в Україну йому дався легко. У Росії в нього залишилася дочка Марфа від попереднього шлюбу.

Роман Полянський
Роман Полянський

Особисте життя, що Гросу, що Полянський не люблять афішувати, але коли стало відомо і про їхній роман, вони публікували в мережах спільні фотографії та демонстрували на публіці свої почуття. В Україні Полянський знімався у серіалах та пробував себе у ролі режисера. Але все змінилося, коли у 2022 році Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну.

Роман Полянський в Одесі
Роман Полянський переїхав до України заради Гросу
У перші дні війни Аліна разом із Полянським перебувала на заході України. І, за словами друга родини Павла Зіброва, у росіянина була проукраїнська позиція. Але Роман Полянський не став публічно засуджувати війну та путінський режим. Проте Аліна Гросу почала активно займатися волонтерством і перестала публікувати фотографії зі своїм обранцем. У мережі почали говорити, що через різні політичні погляди пара розлучилася.

Роман Полянський та Аліна Гросу
Роман Полянський та Аліна Гросу приховували свої стосунки

У листопаді 2022 року Романа Полянського помітили у Москві, він відвідав із дочкою прем’єру фільму “Петрополіс” у кінотеатрі “Жовтень”. А у 2023 році українська співачка вперше прокоментувала їхній розрив, зазначивши, що не вдаватиметься у подробиці цієї історії. Аліна наголосила, що її єдиною помилкою стало те, що вона зробила своє особисте життя знову публічним.

Але вже в березні 2024 року стало відомо, що Гросу одружилася вдруге. Вона опублікувала фотографії з весілля, закривши обличчя свого обранця. Співачка зазначила, що хоче тримати своє особисте життя якомога далі від посторонніх очей, а також заявила, що її чоловік є іноземцем, але розуміє українську мову.
Роман Полянський та Аліна Гросу
Роман Полянський одружився з Аліною Гросу

Шанувальники почали уважно розглядати силует коханого знаменитості й багато хто впізнав у ньому Романа Полянського. Але співачка вирішила приховувати його особу. Довгий час вона перебуває в Америці, де навчається в акторській школі та займається творчістю. І днями Гросу відвідала звану вечерю у мера Нью-Йорка. Фотографії з урочистостей потрапили в мережу і стало відомо, що її “таємним” чоловіком все ж таки виявився росіянин Роман Полянським.

 

Разом із ним вона відвідала вечір. Посол з прав людини та сталого розвитку в Економічній та соціальній раді ООН Сіма Каретна опублікувала фотографії з Аліною та Полянським та назвала його “супутником життя” української співачки.

Роман Полянський та Аліна Гросу
Роман Полянський та Аліна Гросу у США

Відомо, що у 2023 році Полянський знімався в американському бойовику Dominique та інших картинах. Можливо тоді пара вирішила відновити свої стосунки. Зараз Instagram-сторінка Полянського закрита.

Related posts