Тенісистка Еліна Світоліна перенесла операцію

Тенісистка Еліна Світоліна перенесла операцію

Протягом року спортсменка лікувала травму ноги

Українська тенісистка Еліна Світоліна перенесла операцію на правій нозі. Про це вона повідомила на своїй сторінці в інстаграмі.

Спортсменка запевнила, що зробить усе можливе, щоб повернутися на корт у 2025 році.

Еліна Світоліна після операції

Еліна Світоліна після операції
фото: Еліна Світоліна/Instagram

«На жаль, мій сезон 2024 року вже в підручниках історії, оскільки сьогодні мені зробили операцію на нозі, щоб усунути давню проблему, яку я намагалася вирішити протягом цього року.

Це та сама проблема, через яку мій сезон закінчився у 2023 році та заважав мені протягом більшої частини 2024 року. З цим стало важче впоратися, і це все більше і більше впливало на мене не лише щодо тенісу та тренувань, але й у моєму повсякденному житті. Але зараз.

Я рада можливості, щоб зосередитися на своєму одужанні та повернутися ще сильнішою, ніж раніше. Я сповнена рішучості зробити все можливе, щоб повернутися на корт і змагатися на найвищому рівні.

Я хочу подякувати всім вам за вашу підтримку цей складний час. Ваша любов і позитив означають для мене все, і я з нетерпінням чекаю зустрічі з вами на кортах у 2025 році. З великою любов’ю», – написала під світлинами Світоліна.

Нагадаємо, що 26 серпня стартував останній в цьому році турнір серії Grand Slam – Us Open. Відразу шість українських тенісисток вийшли на корти в перший день змагань. Серед них була й Еліна Світоліна, однак вона не змогла вийти до 1/8 фіналу.

Related posts