“Сказала “так”: олімпійська призерка Харлан оголосила про заручини

“Сказала “так”: олімпійська призерка Харлан оголосила про заручини

Італійський спортсмен освідчився шаблістці.

Українська фехтувальниця, бронзова призерка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила радісну новину. Шаблістка виходить заміж за відомого спортсмена.

У своєму Instagram знаменитість оголосила про заручини. Обранець української зірки – італійський фехтувальник Луїджі Самеле – освідчився коханій. Ольга поділилася кадром з чоловіком. На фото пара постала в обіймах. Помітно, що закохані дуже щасливі, що зовсім скоро офіційно стануть родиною.

Харлан похизувалася обручкою з діамантом, яка виблискувала на її пальці. У підписі до світлини шаблістка зізналася, що вона не очікувала освідчення, тому воно стало сюрпризом для неї.

“Несподівано. Я сказала “так”, – написала фехтувальниця.

Ольга Харлан та Луїджі Самеле / Скріншот Instagram

У коментарях підписники Харлан привітали закоханих та залишили багато побажань для них:

  • “Він сам в шоці, вітаю!”
  • “О, вітаю, довгих років щастя вам”
  • “Вітаю, кохання вам”

Як відомо, Самеле та Харлан вже понад 5 років у стосунках. До 2022 року у пари не було можливості часто бачитися, оскільки вони жили в різних країнах. Однак після початку повномасштабного вторгнення Ольга переїхала до коханого в Італію і тепер вони живуть разом. Спортсмен освідчився коханій, ймовірно, в Італії, на березі моря.

До слова, на Олімпіаді-2024 Харлан здолала представницю Південної Кореї Чої Сібін і виборола першу медаль для України. Вона завоювала “бронзу”. Також жіноча збірна України з фехтування, представниками якої є Ольга, Олена Кравацька, Аліна Комащук та Юлія Бакастова, здобула золото у командних змаганнях.

Нагадаємо, раніше шаблістка Харлан розповіла, як їй пропонували стати громадянкою РФ.

Related posts