Нацполіція опублікувала відео з моментом удару по “Епіцентру” в Харкові з внутрішніх камер спостереження

Нацполіція опублікувала відео з моментом удару по “Епіцентру” в Харкові з внутрішніх камер спостереження

Начальник слідчого відділу поліції в Харківській області Сергій Болвінов 26 травня опублікував у Facebook відео з моментом удару по “Епіцентру” в Харкові, зняте на внутрішні камери спостереження.

Він зазначив, що тіла семи жертв, яких розшукують родичі й колеги, поки не вдалося виявити. Їх вважають зниклими безвісти. Так само, як і людей, рештки яких передано на експертизу ДНК.

“Звертаюся до кожного, хто зараз шукає своїх близьких. Здавайте зразки ДНК – це єдиний спосіб установити особи тих, кого вже відшукали і ще знайдуть на місці удару. Повідомляйте про зникнення людей, які могли знаходитися в “Епіцентрі”. На відео, із яким зараз працюють слідчі, – момент удару. Чітко видно, що люди абсолютно не були готові до такої атаки, перебували на робочих місцях та займалися своїми справами. Нині вивчаємо кожну хвилину записів із камер”, – наголосив Болвінов.

Пізніше він видалив відео з поста, проте на той час його розтиражувала низка ЗМІ й Telegram-каналів, зокрема видання “Думська”.

За даними голови Харківської ОВА Олега Снєгубова, кількість жертв російського удару по будівельному гіпермаркету зросла до 14 осіб.

Раніше в мерії повідомляли про 12 загиблих, 10 із яких ще не впізнали.

Related posts