“Відкладати не вдається”: Ахтем Сеітаблаєв чесно зізнався, скільки заробляє під час війни

“Відкладати не вдається”: Ахтем Сеітаблаєв чесно зізнався, скільки заробляє під час війни

Чоловік зазначив, що має декілька джерел доходу.

Відомий український режисер та актор Ахтем Сеітаблаєв, який на початку повномасштабного вторгнення поповнив лави ЗСУ, розповів про свої заробітки.

Чоловік зазначив, що останні півтора року проходить службу в управлінні комунікації штабу Командування Сил територіальної оборони ЗСУ. Там він обіймає посаду художнього кервіника “ТрО медіа” і часто їздить в гарячі точки. Ахтем разом з колегами знімає документальні відео, робить освітні програми та художні фільми. Тож зараз Сеітаблаєв отримує зарплату як військовослужбовець і має ще додаткові джерела доходу.

“21 тисячу гривень отримую як військовослужбовець. Заробляю з того, що знімаю, викладаю і консультую. Зарплата викладача – 12-15 тисяч гривень, гонорари за знімання більші. На місяць в середньому заробляю від 35-50 тисяч гривень. Стільки ж і витрачаю, відкладати не вдається”, – розповів Сеітаблаєв в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Нагадаємо, раніше відомий режисер Ахтем Сеітаблаєв розповів, що отримав серйозну травму на полігоні. Чоловіку довелося робити операцію, через яку він деякий час ходив на милицях.

Related posts